BemutatkozásProgramjainkReferenciaVendégkönyvGY.I.K.X
home_main.png

VENDÉGKÖNYV

Válogatás a foglalkozásainkon kihelyezett vendégkönyvünk tartalmából


„Köszönjük, hogy vállaltátok hozzánk, Gárdonyba ezt a hosszú utat! Nagyon szuper nap volt, a hernyó pillangóvá való teljes átalakulásánál mi is libabőrösök lettünk. A gyerekek szemének csillogása arról árulkodik, hogy ők is átélték ezt a csodát. Olyan tudáshoz jutottak, ami egyedi és rendkívüli, és ezentúl biztosan másképp élik meg a hétköznapokban is a rovarokkal való találkozást.”
(Velencei-tavi Életmód Klub Természetbarát Tábora, Gárdony, 2017.07.24.)

 
„Van az a távolság – illetve közelség – ahonnan megláthatod a rovarok igazi szépségét. Köszönjük, hogy lehetőségünk volt ezt megtapasztalni.” 
(Lantos család, Miskolc, 2017.08.05.)
 

„Nagyon csodálatos, hasznos és szórakoztató élményben volt részünk. Köszönjük nektek ezt a 2 napot, amely felejthetetlen volt. Akiben volt némely fenntartás a rovarokkal, bogarakkal kapcsolatban, azoknak is egy pozitív élményként maradt meg. Remélem, lesz még részünk az előadásotokban, és újabb ismereteket szerzünk majd! Még egyszer nagyon köszönjük a lehetőséget!”
(Szent Márton Katolikus Gimnázium és Általános Iskola, Szikszó, 2018.06.01.)

 
„A teremtett világ szépségét csodálhattuk meg ezen a különleges programon, amiért mindannyian nagyon hálásak vagyunk. Köszönjük, hogy közelebb kerülhettünk olyan élőlényekhez, akikről eddig tudomást se vettünk, vagy talál félelmet keltettek bennünk. Jó, hogy felelősséget tanulhattunk a természet igazi kis csodáival szemben. Köszönjük, hogy hozzánk is eljöttetek!”
(Debreceni Református Kollégium, Általános Iskola és Gimnázium, Debrecen, 2017.11.17.)
 

„Rendkívül érdekes, izgalmas, jól felépített előadást láthattunk. Köszönjük a rendkívüli élményt! Egészen biztosan sikerült eloszlatni a gyerekekben az ízeltlábúakkal kapcsolatos ellenérzéseket. A gyerekek nagy érdeklődéssel figyelték az előadást, amely mindvégig lekötötte a figyelmüket. Csodálatos lehetőség, hogy a tanulók megfoghatják a ’kiállítási tárgyakat’. Még egyszer nagyon köszönjük a lehetőséget!” 
(Keresztury Dezső Általános Iskola, Budapest, 2018.05.30.)

 
„Köszönjük szépen a fantasztikus bemutatót! Rengeteg új dolgot tanultunk meg, és ezáltal is közelebb kerültünk a természethez. Két olyan nagyszerű embert ismerhettünk meg, akiknek példamutató az elhivatottságuk.”
(Göőz József Általános Iskola, Aszaló, 2017.06.27.) 
 

„Nagy köszönettel tartozunk az előadásért, bemutatóért. Hatalmas élmény volt a gyerekeknek is, és nekünk, pedagógusoknak is a teremtett világ rejtelmeivel való ismerkedés. Sok hasznos információval lettünk gazdagabbak. Kívánom, hogy minél több diákkal találkozzanak, és továbbítsák tudásukat.”
(Miskolci Görögkatolikus Általános Iskola, Miskolc, 2017.12.18.)

 
„Köszönjük, hogy a rovarokat egy másik oldalról is megismerhettük. Elgondolkodtató, érdekes programon vehettünk részt. Köszönjük!”
(Fráter Gimnázium, Miskolc, 2018.06.05.)
 

„Köszönjük szépen, hogy eljöttetek hozzánk. Az előadás is nagyon jó volt, azt különösen élveztük, hogy sok mindent megfogdoshattunk. Rengeteg új, érdekes dolgot tanultunk, és így, hogy láttuk, tapasztaltuk, egy életre emlékezni fogunk.”
(Miskolci Nyári Napközi, Miskolc-Pereces, 2017.07.20.)

 
„Köszönjük, hogy előadásotok során bepillantást nyerhettünk a rovarok rejtélyes világába. A gyerekekkel együtt csodálattal és izgalommal szemléltük szavaitokat és bemutatott állataitokat.”
(Göőz József Általános Iskola, Aszaló, 2017.06.27.)
 

„Az óvodás gyermekeink számára hatalmas élmény volt a bogarakkal való találkozás és az interaktív előadás. Köszönjük nektek ezt a csodálatos délelőttöt.”
(Eszterlánc Északi Óvoda Homokvár Tagintézmény, Nyíregyháza, 2017.10.06.)

 
„Fantasztikus élményt kaptunk! Rácsodálkoztunk – ismét – a Jóisten által teremtett csodás világra. Új élmény. Köszönjük! Isten áldását kérjük további munkátokra.”
(Fráter Gimnázium, Miskolc, 2018.06.05.)
 

„Nagyon szépen köszönjük az előadást és a különleges élő példányok kézbe vételi lehetőségét. Különleges adatokat tudhattunk meg a nagyon kedves, gyerekekhez szokott előadóktól. Szeretettel beszéltek ezekről a ’nem annyira közkedvelt’ bogarakról, ízeltlábúakról. Jó dolog, hogy több iskolában jártak, és bemutatták kiállított példányaikat.” 
(Keresztury Dezső Általános Iskola, Budapest, 2018.05.30.)

 
„Nagyon élvezték a gyerekek ezt a tökéletes gyermeknapi programot. Nagyon érdekes volt, felemelő élményekkel, kedves, barátságos előadókkal. Páratlan élmény volt, hogy megfoghattuk az állatokat. Köszönjük szépen!” 
(Maglód, 2018.05.25.)
 

„Nagy élmény volt mind a gyerekek, mind a tanárok számára ez a felejthetetlen bemutató. Köszönjük, hogy eljöttetek, és ilyen sok szép és különleges élőlényt hoztatok magatokkal! Örülünk, hogy itt voltatok!”
(Csapókerti Általános Iskola, 2017.09.29.)